за нас

варналанд

ландшафтен и интериорен дизайн

Екипът на Варналанд е с богат опит в проектирането, изграждането иподдържането на зелени площи.

Това, което ни обединява е огромната любов към професията. Подхождаме към всяка задача творчески и професионално и търсим най-добрите варианти.

Можете да ни се доверите по отношение на проектирането, изграждането и поддържането на всякакъв тип зелени площи. Практическият ни опит е повече от 20 години.

Това, към което се стремим е създаване на собствен стил, качество и много доволни клиенти.

Варналанд предлага цялостно обслужване по проектиране, изграждане и поддъpжане на зелени площи.

за хотели и бизнес сгради

Когато в даден обект строителните дейности са към финала, се налага едновременно да се изграждат и градините, да се засаждат растения да се изгради тревната площ.

Там, където строителните работи са приключили или са в процес на привършване, можем да направим изграждането на зелените площи.


за домове и дворни пространства

Това, за което можете да ни се доверите е поддържането на интериорна растителност, изграждане и поддържане на дворни пространства.

Стандартните схеми на поддържане са четири посещения в месец, което ще ви освободи от задълженията по оформяне на живите плетове, косене, почистване от листа, както и торене и пръскане с препарати.


за малки стопанства

За неголеми пространства, такива които можете да поддържате сами през сезона, можете да ни потърсите през пролетта и есента.

Тогава се извършват резитбите на храстите, могат да се оформят живите плетове, до които не можете да достигнете, както и да се подготвят растенията за презимуване.


за офиси

Интериорното озеленяване придобива все по-голямо значение.

Можете да се свържете с нас, ако имате желание да направите професионално интериорно озеленяване.

Независимо дали става дума за изграждане на вертикално интериорно озеленяване или за поддържане на растенията - професионалната намеса е винаги необходима.


ние не засаждаме растения
ние изграждаме композиции

До тази мисъл достигнах след дългите години проектиране и работа на терен.
В началото беше обучението в Лесотехнически Университет - София, където научих основните неща за растенията и композирането им, а и много още, разбира се.

След това с натрупването на опит се убедих, че добрата композиция е много важна при създаването на двор или градина.

На това се опитвам да науча и тези, които искат да се реализират в така интересната комбинация от наука и изкуство - ландшафтната архитектура и ландшафтния дизайн.

На клиентите, които имат желание да експериментират с дизайна в градината, да се почувстват в среда специално проектирана за тях, екипът на Варналанд ще бъде в помощ.

л. арх. Кристалина Едрева
управител ВарналандПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате "сайта ОРС"
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни